STYLE JOURNAL

INSPIRATION

JULEGAVEØNSKELISTE

 

Julen er lige rundt om hjørnet, og ud over de traditionelle juleaktiviteter som at bage småkager, besøge julemarkeder og åbne adventskalenderen skriver mange mennesker også en ønskeliste.

For at sikre, at alle ønsker når frem til julebarnet, kan du printe en gratis skabelon ud her. Du skal blot downloade PDF-skabelonen og skrive dine julegaveønsker ned.

OPSKRIFTER

PASTÉIS DE NATA

Hvis du ønsker en kulinarisk udflugt, så vil i dags opskrift bringe dig en duft og smag af det dejlige Portugal ind i dit køkken.

I det 18. år hundrede, blev Pastéis de Nata kreeret i forstaden Belém i Lissabon. Pastéis de Nata er små budding kager lavet med æggeblommer, sukker, mælk og stivelse.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

AFTERNOON TEA SANDWICHES

 

Når du rejser rundt i England, er der en ting, du umuligt kan gå glip af: den britiske Afternoon Tea. Afternoon Tea er et britisk ritual, der kan dateres tilbage til ca. 1840. Måltidet inkluderer normalt 3 retter, der bliver serveret sidst på eftermiddagen. Første ret består af små sandwich, efterfulgt af scones med clotted cream og marmelade og til sidst et fad med små forskellige kager.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

FERSKNER ISTE

På varme sommerdage er der intet bedre end et glas kold iste. Det er både forfriskende og smager skønt! Denne sommerdrik kan let forberedes og sødes helt efter din egen præference – og smagsvariationerne er uendelige. Sort te og frugtte bruges normalt som base, dog er det blevet mere og mere populært med mere eksotiske tevarianter som matcha og chai.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

RABARBERMUFFINS MED CITRONSORBET

Rabarbersæsonen er ved at være slut, og mens de søde og sure stilke stadig er tilgængelige, vil vi benytte lejligheden til at piske nogle lækre rabarbermuffins sammen.

Rabarberne kommer oprindeligt fra Himalaya og bruges der, hovedsageligt til salte retter.

.

 

LÆS MERE

INSPIRATION

FREMSTILLING AF BUKET

 

Vi giver blomster i gave ved alle mulige slags lejligheder. Men også i dit hjem kan du skabe farverige accenter med smukke buketter af blomster, som giver friskhed og liv i rummet. For at sikre, at din blomsterbuket holder sig frisk og smukke i lang tid, er der et par nyttige tips & tricks, som du bestemt bør følge.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

ETON MESS

Eton Mess er en dessert fra det engelske køkken, som er lavet af friske bær, marengs og flødeskum. Det menes, at desserten har sin oprindelse fra Eton College. Desserten siges at være blevet serveret i 1930'erne som Eton`s Mess, bestående af jordbær og fløde, senere blev rester af marengs tilsat, og blev dermed en succes indtil i dag.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

SUMMERKAGE & PESTOSNEGLE

 

Findes der noget bedre end at nyde et skønt udvalg af velsmagende lækkerier under åben himmel? Uanset om det er med familie, venner eller din partner, så behøver du ikke særlig meget for at skabe en hyggelig picnic i naturen. Denne uges opskrift er dejlig nem at forberede og er et vigtigt element til enhver picnicbuffet.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

VARM RED VELVET KAKAO OG VEGANSKE SCONES

Flere og flere er begyndt at afprøve en vegansk livsstil, og det har faktisk aldrig været nemmere at integrere veganske opskrifter i hverdagen uden at gå på kompromis med smagen.  

Vegansk mad er en rigtig god måde at gøre noget aktivt for miljøet og ens helbred.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

RISOTTO MED HIRSE OG RØDBEDER

Vi elsker at udforske nye ting og afprøve nye lækre opskrifter, i dagens risotto-opskrift erstatter vi den klassiske italienske ris med hirse.

Selvom hirse har sin oprindelse i 5000 f.Kr., er kornet blevet lidt glemt i de senere år, men det er en rigtig superfood.

 

LÆS MERE

OPSKRIFTER

HYLDEBLOMSTASAFT

 

For at bevare hyldeblomsternes aroma bør de bruges hurtigst muligt efter høst. En af mange muligheder er for eksempel hyldeblomstsaft.

Til saften bringes sukker og vand i kog i en gryde, indtil sukkeret er opløst. Adskil hyldeblomsterne fra stilkene, og læg dem i et opbevaringsglas sammen med citronskriver.  

LÆS MERE

OPSKRIFTER

BRANDY-HONNIG VANLØDDER

Kombinationen af gedeost og honning er meget populær og ikke kun i Frankrig. Den søde smag fra honningen giver den delikate ost en spændende smag. Derudover sørger denne sødme også for, at den stærke eller lidt bitre smag fra osten bliver blødgjort en smule. Du kan vælge at kombinere mange oste med honning – bare følg disse retningslinjer:

LÆS MERE

OPSKRIFTER

GIN TONIC MED AGRUK OG LIME

Man behøver ikke altid en særlig anledning til en cocktail aften – en bakke med lækre drinks er i sig selv en anledning.

Vores forfriskende agurk-lime Gin & Tonic er en smule sød, og de friske ingredienser gør den perfekt til en sommerdrink.

 

LÆS MERE

OPSKRIFTER

SMOOTHIEBOWL

Der findes ingen bedre måde at starte dagen på end med en lækker morgenmad. En smoothie bowl smager ikke kun fantastisk - den er sund, nærende og skøn at se på.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

YOGHURT CITRON SCONES MED HINDBÆR

I England bliver scones ofte serveret til eftermiddagste, men disse små lækkerier er også ideelle til søndagsbrunch. Før opdagelsen af bagepulver blev scones tilberedt i en pande og lignede mere flade pandekager. Scones får deres specielle konsistens ved forsigtigt at arbejde koldt smør ind i dejen.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

CHARLOTTEKAGE MED BLÅBAR OG CITRONYOGURT-CREME

Bærsæsonen nærmer sig med hastige skridt. De små sunde lækkerier er gode til at lave syltetøj eller som en delikat topping på din morgenmad, derudover er de også en skøn inspirationskilde til kage- og tærteopskrifter.

 

LÆS MERE

OPSKRIFTER

RØDBEDE & SQUASH CARPACCIO

Rødbede carpaccio er den perfekte sommerforret, der er hurtig at tilberede med squash, rødbeder, ristede valnødder, rucola og mozzarella. Top salaten med en lækker valnøddedressing. En super frisk salat som du kan nyde hele sommeren.

LÆS MERE

OPSKRIFTER


HEFEZOPF - GYLDENBRUNT PÅSKEBRØD

I mange familier og vennekredse er der tradition for påskefrokost eller brunch i løbet af påskedagene. I Tyskland er Hefezopf en del af enhver påskebuffet!

LÆS MERE

OPSKRIFTER


SURDEJSBRØD MED RAMSLØGPESTO

Når et surdejsbrød bages spreder der sig en fantastisk duft i hjemmet som vil få hele familien til at søge mod køkkenet. Med sin sprøde skorpe og enkle ingredienser, holder brødet længe og er nemt at lave.

LÆS MERE

OPSKRIFTER


SØD KARTOFFEL KAGE
MED CHAI GLASUR

En Mors dags gave som er skabt med en masse kærlighed, vil stensikkert glæde din mor, og man siger jo at vejen til den man elsker, er gennem deres mave, derfor er en lækker kage den perfekte ide til en Mors dags overraskelse.

LÆS MERE

OPSKRIFTER

BRIOCHE BOLLER MED VANILJECREME OG ABRIKOSMARMELADE

Varme, bløde og lækre, disse briocheboller med creamcheese vaniljefyld og abrikosmarmelade er en velsmagende mundfuld...

OPSKRIFTER

RØDBEDE CUPCAKES MED MASCARPONE OG HONNING TOPPING 

Man skal ikke være bange for at prøve noget nyt. Selvom det måske lyder besynderligt med rødbede cupcakes, er vi sikre på, at smagen vil overbevise dig om, at det er en perfekt kombination...


INSPIRATION

GREENGATE GÆKKEBREVE

En af vores yndlingstraditioner er selvfølgelig gækkebreve! Hyggen ved at skabe unikke, kreative udklip er den perfekte påskeaktivitet, og det bliver ikke mindre hyggeligt ved udsigten til lækre påskeæg.


NYHEDER

SØDE BOLLER MED ABRIKOS FYLD

Som duften fra disse søde boller spreder sig gennem dit hjem, vil familien langsomt,
men sikkert begynde at samle sig i køkkenet. Men de må væbne sig med tålmodighed for perfektion
tager tid og er værd at vente på.


OPSKRIFTER

FRANSK LØGSUPPE MED PARMESAN FOCACCIA

Selvom foråret langsomt vinder ind, er aftenerne stadig kolde og her i Danmark bider frosten stadig. Intet er bedre til at bekæmpe kulden end suppe og denne Fransk inspirerede løgsuppe er mildest talt en udsøgt fornøjelse.


OPSKRIFTER

HINDBÆR PANNA COTTA

Madlavning begynder med kærlighed. Denne smukke italiensk dessert..

 

OPSKRIFTER

SØD KARTOFFELSUPPE

Denne kartoffelsuppe er sød i smagen, nem at lave og mætter..

 

OPSKRIFTER

VINTERSALAT

Salat er dejligt hele året rundt. I vinterhalvåret skifter vi..

 


OPSKRIFTER

CITRONSNITTER

Efter en december med dejlig julemad og julegodter, kan det være svært at vende tilbage..

 

BORDDÆKNING

NYTÅRSBORD

Sæt prikken over i'et på årets sidste aften med en elegant borddækning..

BORDDÆKNING

JULEBORD

Når julen står for døren, nyder vi at planlægge, hvordan årets..

OPSKRIFTER

PEBERNØDDER

Nedtælling til 1. december er for alvor begyndt. Julen står for døren..

OPSKRIFTER

VANILJEKRANSE

Alle familier har hver sine traditioner, når det kommer til..

OPSKRIFTER


PÆRETÆRTE

Tærter er en rigtig skøn efterårsnydelse. Selvom det er..

OPSKRIFTER


SCONES

Det er efterår og tid til at samles indenfor. Hyggesæsonen er..

OPSKRIFTER

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE


Klassisk, velsmagende og nostalgisk gammeldags æblekage..

INSPIRATION

DÆK OP TIL FEST

Til langt de fleste lejligheder serveres der mad, og langt de fleste selskaber..NYHEDER

VINTER 21 KOLLEKTION

Nye serier i vinterkollektionen 2021. Charline, Antonia, Mozy, Marie, Madison og..