efterår/vinter 2021 kollektion

charline

marie

madison

mozy

mozy

antonia

everyday


charline

En klassisk GreenGate jul i de traditionelle farver rød, grøn og guld.

Med motiver som små frosne vinterbær, mistelten og stedsegrønt har vores designere indkapslet essensen af vinter.

Romantiske blomstertryk fra vores egne unikke, antikke arkiver og klassiske skotsktern reflekterer vores inspiration fra Viktoriatiden i England, hvor Charles Dickens skrev ”Et Juleeventyr", og hvor mange elskede juletraditioner stammer fra.marie

Vores første og mest elskede design er tilbage i en smuk ny farvepalette. Som en hver sand ven, der står dit hjerte nær, vil Marie altid muntre dig op og bringe et smil frem på dine læber.

Kombineret med den smukke nye Alice farve støvet rosa fra vores Everyday kollektion fremstår Marie både diskret og romantisk. 

Noter af grøn giver en flot kontrast til denne palette af feminine vinterfarver.

Den håndmalede rose har et nostalgisk og stilfuldt udtryk og vil bringe både liv og farve ind i dit hjem.madison

Det skinnende hvide palæ, Taarbæklund, er hjemsted for mange skatte. Blandt dem er de smukke omgivelser og det vilde dyreliv.

Med beliggenheden tæt ved det historiske Eremitageslot og Dyrehaven er vores GreenGate hjem ikke alene omgivet af smuk natur, men også af flokke af vilde dådyr og kronhjorte.

Med denne konstante kilde til inspiration lige udenfor vores hoveddør, har vores designere skabt denne charmerende og feminine historie med elementer fra naturen. Fugle og blomster fra vinterhaven og unge dådyr, der leger i sneen.

Et vintereventyr skrevet med en sart palette af pastelfarver og feminine nuancer med glimt af grafiske elementer og guld.

Kombiner de sjove motiver med smagfulde jordfarver som støvet grøn og brun, der beriger den naturlige skønhed i denne samling af eventyrlige designs.mozy

Et af vores tidlige GreenGate designs er blevet bragt til live igen med en ny farvepalette, der passer til de trends, vi ser i den kommende sæson.

Mozy er et mix af skønne håndmalede blomster, tidløse striber og tern i kongeblå og beige – en klassisk kombination, der aldrig går af mode.

Addison er et iøjnefaldende og elegant nyt minimønster, der matcher de frosne enge og den isblå skandinaviske vinterhimmel.

Naturfarver trender i den kommende sæson, og de smagfulde nye Everyday farver karamel, hasselnød og chokolade er det perfekte match til denne klassiske farvesammensætning.antonia

Et moderne skandinavisk design i sofistikerede toner af grå, sort og guld.

Ekstravagant dog minimalistisk med elegante elementer og rene definerede linjer.

Kombiner det ekstravagante med neutrale grå nuancer for at skabe et balanceret look og tilføje lidt ro i din borddækning.

Frosne vintergrene og snedækkede kviste bliver tilført varme fra de gyldne vinterbær.

Essensen af naturens skønhed er indfanget i denne kollektion, som symbolsk har fået navnet Antonia, der betyder smuk.everyday

GreenGate Everyday blev skabt i 2016 for at komplimentere vores klassiske designs og farver.

I alt består Everyday serien af 19 farver, hvilket gør det muligt at finde den helt rigtige farve til netop din GreenGate samling.

Denne sæson har GreenGate tilføjet fire nye farver til Everyday kollektionen. Den smukke støvede rosa, og de tre skønne jordfarver karamel, hasselnød og chokolade.