MARIE

En af de allerførste designs i GreenGates historie

Marie er det af de allerførste designs i GreenGates historie. I 2005 kom det første katalog, som indeholdt porcelæn. Det indeholdt blandt andet to nye lattekopper, nemlig Selma og Marie. Netop disse to designs er nogle af de allermest populære og eftertragtede igennem årene, og vi modtager utrolig mange ønsker om at lave netop disse designs igen. Marie er faktisk blevet produceret igen, men hver gang i en ny variant med en ny farve. I løbet af de sidste par år har vi blandt andet haft Marie white, Marie pale pink og pale blue, samt Marie grey og pale grey. Her til efteråret har vi designet en smuk, ny version i støvet rosa, som trender meget lige nu, nemlig Marie i støvet rosa og Marie i fersken.

Da Marie blev skabt

Ligesom alle vores GreenGate designs er Marie skabt med udgangspunkt i vores unikke og antikke arkiver med franske tapetmønstre fra det 19. århundrede. Når vores designere skal udtænke en ny kollektion, gennemgår de omhyggeligt de gamle arkiver for at finde de mønstre, der passer bedst til tidens trends lige nu, og det gjorde de altså også dengang for mere end 15 år siden, da Marie blev skabt. Her fandt de mønster nummer 13185. De smukke rosenbuketter blev forstørret, modificeret og videreudviklet, og sådan blev det første og siden hen alle GreenGate designs til. At Marie skulle blive et af de mest ikoniske igennem tiderne, var der ikke nogen, der havde kunnet spå om.

Marie er alt det, GreenGate står for. Marie er nærvær, hygge, romantik – hun er glæde, positive følelser og nostalgi. Hun er den trofaste veninde, som altid har været der, og altid kan få dig til at smile.

Støvet rosa

Den nye farve til efteråret, støvet rosa, er både romantisk og stilet. Det er en farve, vi ser mange steder lige nu, både i interiør- og modeverden. Det nye design fås i to udgaver, Marie i støvet rosa med det store, klassiske blomstermotiv på en hvid eller rosa baggrund, og Marie petit, som er den småblomstrede variant med enkle blomsterstilke, der kredser om hinanden på en hvid baggrund. Begge designs indeholder noter af grøn og fersken og kan kombineres på smukkeste vis med stel fra vores Everyday kollektion, bl.a. Alice i støvet grøn naturligvis også den nye Alice i støvet rosa.


Til Marie kollektionen hører naturligvis et udvalg af vores klassiske produkter af porcelæn samt tekstiler og accessories. Her finder du blandt andet lattekop, tekop og krus med hank - og naturligvis en tekande, der passer til. Til bordet findes også smukke duge og bordløbere, ligesom vi naturligvis også har lavet viskestykker og stofservietter med blomster og striber i matchende farver. Som noget nyt finder du også et elegant, ovalt serveringsfad i porcelæn og hvis du ikke kan få nok af Marie, har vi også lavet et juletræstæppe i det smukke design.