SÅDAN RETURNERER DU


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler online på www.greengatehome.dk. Din fortrydelsesret starter først ved varens modtagelse.

Ved returnering, kan du med fordel benytte den vedlagte returlabel, så er du nemlig sikker på, at din pakke er forsikret. Du er velkommen til at benytte andre fragtmetoder. Vi anbefaler dog, at pakken altid skal kunne spores, så intet går tabt. Når du benytter vores returlabel, fratrækker vi 39kr. hvis du bor i Danmark, og 69 kr. hvis du bor i Sverige.

Venligst returner pakken i samme stand som du modtog den i. Vi forbeholder os retten til at reducere tilbagebetalingen, hvis du har taget varen i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

- Vedlæg venligst din kvittering og det udfyldte returskema. Du kan genbruge emballagen, som varerne blev leveret i.
-
Sæt den medsendte returlabel fast på pakken. Den er forudbetalt af os.
- Indlever pakken til den transportør, som leverede pakken til dig.
- Husk at bede om en kvittering med et pakkenummer – dette er din forsikring, hvis pakken skulle blive væk undervejs.

Retur bedes sendes til nedenstående adresse:

GreenGate Europe A/A
Strandvejen 781
2930 Klampenborg
Danmark

NB: Vi påtager os intet ansvar for returpakken, før den er i vores besiddelse.

 


TILBAGEBETALING


Når vi har modtaget din returnering og gennemgået dens indhold, krediteres beløbet til det kort der blev brugt ved købet. Der kan gå op til 14 hverdage, før du kan se pengene på din konto.


Vær opmærksom på, at ventetidens længde afhænger af kundens bank, og det kan svinge fra bank til bank. Typisk vil man kunne se det tilbageførte beløb inden for 10 hverdage. Er der brugt MasterCard og Visa Debit, kan der gå helt op til 30 bankdage, før kundens bank frigiver beløbet. Skulle der mod forventning gå længere tid, beder vi dig venligst at kontakt vores kundeservice.

 


KAN JEG OMBYTTE EN VARE?


Ønsker du at ombytte din vare til en anden størrelse, farve eller andet, bedes du blot bestille den nye ønskede vare her på hjemmesiden, som derefter vil blive sendt til dig hurtigst muligt. Så snart vi modtager din returpakke, krediterer vi hele beløbet til det kort der blev brugt ved købet.

 


SPØRGSMÅL


Har du spørgsmål vedrørende din returnering, tilbagebetaling eller ombytning er du velkommen til at kontakte os.