Citron kokos snitter

Opskrifter

CITRONSNITTER MED KOKOS

Nemme, himmelske og helt uden sukker

 

 

Efter en december med dejlig julemad og julegodter,
kan det være svært at vende tilbage til en hverdag med mere motion og sundere kost.

Men måske behøver du ikke at vinke helt farvel til de søde sager. Denne himmelske opskrift på citronsnitter med kokos er nemlig lavet uden raffineret sukker og tilfredsstiller enhver sød tand uden at give dårlig samvittighed.

De er sødet med ahorn- og daddelsirup. Vi elsker den skønne og forfriskende kombination af det sure og det søde. Snitterne er nem og hurtig at lave og smager bedst frisk ud af ovnen. Server den sammen med en varm kop te eller varm chokolade.

 

 

SERVER SNITTERNE PÅ MOZY STEL



CITRONSNITTER MED KOKOS

Holdbarhed 2 dage     

Kan fryses Nej

Antal 12-14 stk

 

Ingredienser 

 

180 g kokosolie

50 ml ahornsirup eller daddelsirup

200 g kokosflager

100 g finthakket mandler

1 knivspids salt

2 økologiske æggehvider

1 knivspids vaniljepulver

 

Fyld

3 økologiske æg

2 økologiske æggeblommer

120 ml ahornsirup

120 ml friskpresset citronsaft

Skal fra 1 økologisk citron

50 g finthakket mandler

 

Fremgangsmåde

 

  1. Tænd ovnen på 170 grader.

  2. Smelt kokosolien og bland det godt sammen med de resterende ingredienser i en skål.

  3. Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel blandingen herpå. Tryk dejen fast og jævnt med hænderne.

  4. Bag i ovn i 15 minutter.

  5. Lav imens citronfyldet. Bland æg, æggeblommer og ahornsirup sammen. Rør til blandingen bliver skummende.

  6. Tilsæt citronsaft, citronskal og de finthakket mandler. Fordel fyldet på kokosbunden og bag yderligere 15 minutter i ovnen.

  7. Afkøl og skær forsigtigt med en fugtig kniv.


FULDEND DIN SERVERING


Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.