Vintersalat

Opskrifter

VINTERSALAT

 

 

Salat er dejligt hele året rundt. I vinterhalvåret skifter vi de spæde salater og grøntsager ud
med de lidt grovere og fyldigere typer som kål, rodfrugter og græskar.

De er spækket med sunde kostfibre, vitaminer og mineraler.
I denne udgave af vores vintersalat er der få ingredienser og så er den super nem at lave.

Salaten kan serveres som et måltid for sig - sammen med hjemmebagt brød,
men egner sig også godt som tilbehør til kød og fisk.  

 

 

SERVERET PÅ MOZY


VINTERSALAT

Ingredienser 

 

180 g frisk spinat

1 æble

2 spsk olivenolie

1 spsk balsamicoeddike

1 tsk dijonsennep

1 tsk ahornsirup

50 g valnøddekerner

100 g gedeost

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

 

  1. Skyl og tør spinaten

  2. Skyl æblet, og skær det i tynde skiver

  3. Anret spinat og æble i salatskålen

  4. Rør olivenolie, balsamico, sennep, ahornsirup, salt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten

  5. Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft

  6. Fordel valnødder og gedeost i mindre stykker over salaten

Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.