NYTÅRSBORD
ET NYTÅRSBORD SKAL VÆRE FESTLIGT

Sæt prikken over i'et på årets sidste aften med en smuk og elegant borddækning. Et flot dækket bord er en vigtig del af planlægningen nytåraften, det er med til at danne rammerne for en festlig aften. Kreativiteten er i højsædet, og mulighederne er mange. Hvis du skal stå for festlighederne, kan du her lade dig inspirere af et veldækket GreenGate nytårsbord.

De fleste forbinder nytår med enten guld eller sølv. Det er der også god grund til: guld og sølv udstråler nemlig elegance og raffinement – og det er netop det et nytårsbord skal være.

 LADE PORCELÆNET VÆRE OMDREJNINGSPUNKTET

Ligesom med andre opdækninger, er det vigtigt at tage udgangspunkt i porcelænet, ikke bordpynten. Vi har valgt en hvid dug i hør, da den nemt kan kombineres med farver og samtidig givet et uformelt udtryk.

Når det kommer til spisestel, er vores Dawn serie god at bruge som base. Den har diskrete gulddetaljer, uden at være for dominerende. Til Dawn har vi valgt at mikse med Alice i lavendel for at tilføje en afdæmpet farve til bordet. Hold dig til få farver for at udtrykket ikke bliver for forvirrende, og lade de nuancer du har valgt gå igen på resten af bordpynten. Bestik og glas skal naturligvis også matche med stellet for at få et mere gennemgående tema.

Stofservietterne giver det sidste finish. Den lavendelfarvede serviet er viklet rundt som en snegl og fungerer dermed som en del af bordpynten. Den hvide serviet er placeret i skålen til forretten, pyntet dem med bær, der er vokset og drysset med sukker.
SKAB HARMONI MED BORDPYNT

Den rustikke og iøjnefaldende daddelgrendekoration har vi lavet ved at sprøjte med limspray og drysset derefter med guldglimmer. Samme guldglimmer bliver også spredt på bordet mellem kuverterne for at skabe en rød tråd.

Stearinlysene er valgt ud fra farven på Alice stellet. Det skal matche for at skabe balance og samtidig passe med daddelgrenene. Til sidst har vi lagt gulddrysset blade rundt omkring på bordet, som harmonerer godt med den rustikke stemning.

Afslutningsvis pyntes bordet med det klassiske nytårspynt såsom knallerter, serpentiner og stjernekastere i gyldne farver.

Så er rammerne for en festlig aften sat.