DÆK DET SMUKKESTE JULEBORD

LADE ÆSTETIKKEN VÆRE OMDREJNINGSPUNKTET

Når julen står for døren, nyder vi at planlægge, hvordan årets julebord skal tage sig ud.

Juleborddækningen sætter rammerne for en magisk aften. I julen samles vi og nyder godt af den gode spise, som bliver tilberedt med kærlighed. Med til at nyde den gode mad hører sig et smukt veldækket julebord, hvor du kan kræse om dine gæster.

Der findes ikke ét perfekt bud, men mange retninger, du kan gå i, når du skal dække årets julebord. Vigtigst af alt, er at du gør dig overvejelser om, hvilken ramme du vil skabe for middagen.

Skal den være traditionel med rødt og gran? Eventyrlig med vintertoner? Eller måske nordisk og naturlig? Der er mange temaer og opdækninger, her kan du lade dig inspirere af vores bud på et smukt GreenGate julebord.  


GÅ TRADITIONELT TIL VÆRKS

Julen er traditionernes tid, og når der skal dækkes et traditionelt julebord, er det for os oplagt at vælge rød og grøn som primære farver.  

Start med en af vores ensfarvede dug i hør. Her har vi valgt en smuk tidløs dug i rød, som skaber flot kontrast med det klassiske, blomstrede GreenGate stel. Når først dugen og stellet er på plads, kan du begynde at bygge bordet op.

Vi har valgt at blande forskellige stel i røde og grønne toner, for at udtrykket bliver mere uformelt, mens vandglas og bestik er holdt enkelt. Bestikket er bundet sammen med guld bånd, så det fungerer som pynt på toppen af tallerkenerne. De matchende stofservietter bliver også brugt som en del af bordpynten, for at skabe et flot helhedsindtryk.

Afslutningsvis har vi valgt at udsmykke bordet med guldfarvede julekugler, stearinlyse og lysestager, som giver elegange og et flot finish til hele borddækning.

DEN BEDSTE INSPIRATION FINDER DU I NATUREN

Gå på opdagelse i naturen, og sammensæt forskellige typer af gran og grene med sirlige blomster eller vinterbær. Det er smukt og bringer liv og duften af jul til dit bord.

Frisk gran er perfekt at bruge som pynt på bordet i julen, men også tørrede blomster og andre grene kan give et friskt og naturligt udtryk. Lav en yndig juledekoration af krans og julekugler til at stå i midten af bordet, som komplementerer resten af din borddækning.


LEVENDE LYS

Julen er lysets fest. Vi har placeret stearinlyse i fine lysestager og placeret dem langs midten af bordet.

Du kan roligt dække dit julebord med forskellige størrelser of former af stearinlys. De er med til at give et godt spil og tilføjer niveauer til borddækningen. Vi har valgt snoede og juletræsformede stearinlyse, som harmonierer godt sammen med de resterende guld elementer.

CANLHTL2P6004
CANTREM6006
CANTREM6006
BRACAHTFLW6004