JEG HAR PROBLEMER MED JERES HJEMMESIDE, HVAD GØR JEG?

 

Vi beklager meget, at du oplever problemer med vores hjemmeside.

Ofte kan det skyldes valg af internetbrowser. Vi anbefaler derfor at du prøver et par forskellige browsere, det kunne være Google Chrome, Firefox, Safari mm. Hvis du stadig oplever problemer så tag endelig fat i vores kundeservice, hvor vi vil hjælpe dig videre.

 


KAN I MATCHE PRISEN PÅ EN VARE?

 

Ja. Det kan i udsalgsperioder desværre være rigtig svært at undgå, at varer bliver sat ned i pris. Vi tilbyder som udgangspunkt at matche prisen på varer fra tidligere sæsoner og udsalgsvarer. Venligst kontakt os for at få reduktion i prisen.

 


KAN JEG PLACERE EN ORDRE UDEN AT OPRETTE EN KONTO?

 

Ja, du kan altid placere en ordre som gæst. Vælger du alligevel at oprette en konto, får du mulighed for at gemme dine leverings- og faktureringsadresser samt at se ordrehistorik og spore dine forsendelser, som er undervejs.

 


HVOR FINDER JEG PRODUKTPLEJE?
 

 

Ofte skriver vi om vores produkter kan tåle opvaskemaskine, ovn, tørretumling, strygning mm. under produktbeskrivelsen. Derudover kan du altid finde produktpleje for de enkelte produkter under punktet ”Pleje”.

 


HVORDAN BRUGER JEG MIN RABATKODE?
 

 

Efter du har trykket på ”Gå til kassen” har du mulighed for at indtaste din rabatkode. Klik på knappen ”Tilføj rabatkode” på højre side og indtaste din rabatkode i feltet. Når du klikker på ”Indløs” vil rabatten blive fratrukket din ordre.

Virker din rabatkode ikke, bedes du kontakt vores kundeservice.