GENERELT


Hos GreenGate Europe A/S (”www.greengatehome.dk”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for GreenGates måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside. Vi opdaterer løbende vores persondatapolitik i overensstemmelse med interne processer samt gældende lovgivning.

Hjemmesiden er drevet og ejet af:

GreenGate Europe A/S
Strandvejen 781
2930 Klampenborg
Denmark
CVR: 14219102

Tel.: +45 39 96 06 00 (åben mandag til fredag fra kl.9-16)
E-mail: online@greengatehome.com

 


INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER


Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan eksempelvis omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

- Når du køber varer online på www.greengatehome.dk
- Når du tilmelder GreenGates nyhedsbrev
-
Når du opretter en kundekonto på www.greengatehome.dk
- Når du tilmelder dig GreenGates kundeklub
- Når du deltager i en af GreenGates konkurrencer

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger eksempelvis genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale flere gange.

 


ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker eksempelvis hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

- Gennemførelse af ordre i vores webshop
- Tilmelding til nyhedsbrev
- Administration af kundeklub
- Administration af brugerkonto/profil
- Deltagelse i konkurrencer eller andre events
- Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
- Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
- Oversigt over købshistorik
- Statistik
- Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

GreenGate fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.greengatehome.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

 


VIDEREGIVELSE TIL ANDRE DATAANSVARLIGE


Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Greengates anvendte fragtfirma.

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 


OVERLADELSE TIL DATABEHANDLERE


Dine personoplysninger videregives til GreenGates samarbejdspartnere, som leverer ydelser på vegne GreenGate, eksempelvis i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve samt betaling af afsendelse af din ordre. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på vegne af GreenGate og i overensstemmelse med GreenGates instruktioner.

 


OPBEVARING AF PERSONOPLYSNING


Vi gemmer de oplysninger, som vi har registreret om dig i 2 år fra ophør af medlemsskab. Denne opbevaringsperiode er fastsat på baggrund af hensynet til en eventuel reklamation over varer købt på vores hjemmeside.

Transaktionsoplysninger gemmes forsat i 5 år fra transaktionsdagen jf. bogføringsloven.

 


SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER


Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår under ”Anvendelse af personoplysninger”. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 


DINE RETTIGHEDER


Ifølge databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

- Du har ret til indsigt og berigtigelse af dine oplysninger
-
Du har ret til begrænsning af behandling af dine oplysninger
- Du har ret til at transmittere oplysninger
- Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger
- Du har ret til at anmode om sletning af dine oplysninger

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos GreenGate slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende:

Du gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og GreenGate ikke er forpligtiget til at behandle dem på et andet grundlag

- Oplysningerne viser sig at være urigtige
- Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet
- Oplysningerne ikke er blevet behandlet i overensstemmelse med reglerne

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde de samtykker, som du har afgivet til os. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen og/eller opbevaringen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på online@greengatehome.com og på +45 38 40 04 44.

 

ÆNDRINGER AF OPLYSNINGER MV.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på online@greengatehome.com eller til +45 38 40 04 44. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

GreenGate Europe A/S
Strandvejen 781
2930 Klampenborg

 

KLAGEADGANG

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, som du finder på www.datatilsynet.dk.