HVOR ER MIN ORDREBEKRÆFTELSE?


Det kan godt ske, at din ordrebekræftelse er endt under uønskede mails. Ellers kan det være, at du har indtastet en forkert e-mail. Venligst kontakt os med det fulde navn, der er skrevet på ordren, så kan vi finde den i vores system.

 


KAN JEG ÆNDRE I MIN ORDRE?


Nogle gange sker det, at man ikke har fået alt det med i sin bestilling, som man godt kunne tænke sig. Vi synes det er skønt, når I ønsker at tilføje ekstra varer til jeres ordre.

Desværre så er det ikke muligt for os hverken at tilføje varer eller fjerne dem igen, når først ordren er lagt. Det samme gælder ændring af størrelser, farver mm. Vi kan forsøge at annullere hele ordren, hvorefter man skal ind og bestille på ny. Så kan man få alt det med, som man har lyst til.

Ligeledes gælder det, hvis man ønsker at få slået to eller flere ordrer sammen til en. De vil blive sendt afsted separat fra vores varelager. Vi ønsker at I får jeres varer så hurtigt som muligt, så derfor påbegynder vi at pakke og klargøre ordren så snart vi modtager den.

 


HVORNÅR AFSENDES MIN ORDRE?


Vi bestræber os for at afsende ordrer, som er bekræftet inden kl.14, den samme dag. Ordrer, som er placeret senere, vil blive afsendt den efterfølgende dag.

 


HVORNÅR KAN JEG SPORE MIN PAKKE?


Så snart din ordre er afsendt vil du modtage en e-mail med et tracking link. Dette link bliver aktivt, så snart transportøren har hentet og scannet din forsendelse. Det kan derfor godt gå lidt tid fra du modtager mailen til at linket virker. I tilfælde af, at du ikke har modtaget dit tracking link, venligst kontakt vores kundeservice, så vi hurtigst muligt kan oplyse dig din pakkes status.

Track & Track pakker fra GLS her

Track & Track pakker fra PostNord her

 


KAN JEG ANNULLERE MIN ORDRE?


Vi sender ofte varer ud samme dag som ordren lægges, og kan derfor ikke garantere, at vi kan nå at annullere din ordre inden afsendelse. Sker det at du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, bedes du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice.

Lykkes det ikke at annullere din ordre inden afsendelse, kan du undlade at afhente pakken eller afvise at modtage forsendelsen. Herefter vil pakken blive sendt tilbage til vores lager, hvor du vil blive refunderet det fulde beløb inkl. fragtomkostningerne, så snart pakken er blevet returbehandlet. Dette kan tage op til 10 hverdage og i meget travle perioder lidt længere.