ALLE ORDRER KØBT EFTER D. 1 NOVEMBER KAN BYTTES FREM TIL

FREDAG D. 21 JANUAR 2022 🎁

Stormagasiner og gågaderne er fyldt med hyggelige lyskæder, salget af julepynt er så småt igangsat og julemusikken bliver spillet i de små hjem.
 
At købe pakker op til jul, eller midt i december kan være en smule stressende. Man er nervøs for, om de når at dukke til d. 24 december, så de kan placeres fint under det grønne pyntede juletræ. Vigtigst af alt er, at man får en aften i kærlighedens tegn, hvor man har glæden ved at give gaverne til dem man holder af - sørg derfor for at få bestilt dine julegaver hos GreenGate i tide.
 
For at sikre dine julegaver som du køber hos GreenGate når frem til juleaften, anbefaler vi, at du bestiller i god tid. Fragtmændene hos PostNord som vi sender med, levere dine julegaver som du har bestilt så hurtigt som overhovedet muligt. Men i juletiden hvor travlheden er på sit højeste, skal vi give fragtmændene en chance og bestille julegaverne i god tid - så de også kan nyde denne hyggelige tid.
 
 
FORLÆNGET RETURRET
Alle ordrer der er købt på vores hjemmeside efter d. 1 november kan byttes frem til fredag d. 21. januar 2022, uanset om du har bestilt til Danmark eller uden for landets grænser.
 

ORDRER I DANMARK

Bor du i Danmark og har bestilt julegaver på vores hjemmeside, skal du bestille ordren inden tirsdag d. 21 december kl. 12.00, for at være sikker på, at modtage den inden Juleaften. Her er der taget forbehold for forsinkelser hos transportøren.ORDRER UDENFOR DANMARK
Hvis du bor udenfor Danmarks grænser, kan det variere alt efter hvorhenne i verden du befinder dig. Men bestiller du til Europa, skal du bestille dine julegaver inden fredag d. 17 december kl. 12.00 for at være sikker på, at have gaverne inden Juleaften. Der tages forbehold for forsinkelser hos transportøren.
 
Ovenstående datoer er vejledende og er ikke en garanti, medmindre andet er angivet. Vær opmærksom på, at eksterne faktorer uden for vores kontrol (såsom strejker, ugunstige vejrforhold, der påvirker dele af vores netværk osv.) kan forsinke dine ordrer. Bemærk, at vores sidste ordre datoer er baseret på normale betingelser, så i særlige forhold kan det ske, at din ordre ankommer efter jul på trods af du bestiller inden den forudsatte dato.
 
Gør dig selv den tjeneste at mindske julestressen og få styr på nogle af de mange julegaver hos GreenGate allerede nu.
 
JULEFERIE

Du kan selvfølgelig stadig shoppe online hele juleferien, men ordrer bestilt indenfor tidsrummet d. 23 december til og med d. 2 januar 2022, vil først blive behandlet og afsendt mandag d. 3 januar 2022.
   
 
God jul fra GreenGate 🎄