Find dine Spring/Summer 2023 favoritter

Elina kollektionen er kendetegnet ved sine smukke blomstermotiver, tidløse striber og farvestrålende grafiske prints i inspireret af sommerens vilde blomsterenge og tendenser på den italienske modescene.

Alma er en samling af lyse, pastelfarvede blomstermotiver kombineret med originale grafiske mønstre og matchende striber. Alma kan tilføje en legende og muntert følelse til ethvert rum.


Karolina et midsommereventyr med sin levende farvepalette og naturlige blomstermønstre inspireret af Sveriges smukke natur. Kollektion indeholder også klassiske striber og en moderne udgave af det kendte paisly mønster.

En moderne og sofistikeret kollektion holdt i en smagfuld farvepalette af grå og hvid.
Ofelia har et stilistisk udtryk og enkel elegance der balancerer form og funktion.


Kristel kollektion er karakteriseret af klassiske Nordiske farver og en smuk samling af originale og varierede blomster prints. Inspireret af den klassiske sommerhusstil og den fredfyldte stemning vi finder ved kysten.

Anine er en kombination af minimalistiske blomstermønstre og klare, dristige farver kendt fra halvfjerdsernes design. Kollektionen blander elegant klassiske og moderne udtryk og skaber et unikt og iøjnefaldende look.