EVERYDAY

 

GreenGates første Everyday kollektion kom på markedet i foråret 2016. Dengang var hverken produkt- eller farvepaletten så stor og varieret, som den er i dag. Til at starte med blev kollektionen lavet i de tre pastelfarver lyseblå, lyserød og lysegrøn, der er meget populære, og som altid spiller en stor rolle i vores sommerkollektioner. I begyndelsen bestod kollektion af lattekopper, krus med hank, morgenmadsskåle, æggebægere, frokosttallerkener og middagstallerkener, samt kander og tekander. Derudover også passende små pastelfarvede mælkekander og sukkerskåle. Disse produkter findes også i dag, men der er kommet flere til – og også adskillige nye farver. I dag finder du også kaffekopper med underkopper, skeer, kagefade, dybe tallerkener og meget mere.

 

ALICE

Lige fra begyndelsen har Alice, som er navnet på alle produkterne i vores Everyday kollektion, været utrolig populær og eftertragtet. Det lettere rustikke, enkle udtryk står i flot kontrast til vores klassiske og farverige GreenGate porcelæn. Fordelen ved Alice produkterne er, at de både kan bruges alene, men også i kombination med det blomstrede og mønstrede stel fra GreenGate. Kombinationen af frokosttallerkener fra GreenGate og middagstallerkener fra Everyday er utrolig fin, og mulighederne er talrige. En lille grøn detalje på en blomst, f.eks i vores nye design Marie i støvet rosa, gør, at denne serie også kan kombineres med Alice i støvet grøn. Også de små elementer af brune nuancer i Mozy designet gør, at netop denne serie står utrolig flot sammen med de nye farver fra efteråret 2021: Alice i karamel eller Alice i hasselnød.

 


 

 

Hvis du ønsker at skabe et helt særligt og personligt udtryk i din borddækning, er det ikke kun tallerkenerne fra GreenGate og Everyday, du kan blande. Du kan også ”nøjes” med at dække med tallerkener fra Everyday og derefter tilføje lidt romantik til bordet med blomstrede skåle, æggebægere eller kander. Muligheder er der nok af, det er bare om at lade fantasien få frit spil.

 

 

 

I de seneste sæsoner er Everyday kollektionen blevet udvidet betragteligt, så den ikke kun indeholder stel og porcelæn. Se blandt andet vores Alice plastikskålesæt, der er et godt alternativ til de klassiske Margrethe skåle. Skålesættet består af 3 skåle i tre forskellige størrelser, alle med et praktisk, tætsluttende låg af plastik. De er ideelle til opbevaring, både i køleskab og fryser, men også til servering eller hvis du har lovet at medbringe en ret til festen. Til servering har vi også skåle af porcelæn samt matchende tærte- og lasagnefade i flere farver, sidstnævnte en nyhed til efteråret 2021.

 

19 FORSKELLIGE FARVER

 

Lige nu består Everyday kollektionen af 19 forskellige farver, fra den helt tidløse hvide og grå til de mere trendbaserede farver som lavendel, koral og gul. Alle Alice produkter er glaseret en enkelt gang og brændt ved høje temperaturer, så de er modstandsdygtige. I enhver produktion kan der opstå små variationer i farven og enkle skønhedspletter, som kun gør produkterne endnu mere charmerende. Kvaliteten er i top, og alle produkter tåler naturligvis opvaskemaskine. Se hele kollektionen og find din yndlingsfarve her.